Formål: Faget giver eleverne mulighed for at bringe nyt liv og udseende til gamle møbler og ting.

Hvem kan være med? De, der har lyst og nogen tålmodighed (eller lyst til at udfordre sig selv mht. samme)

Om faget: Det er in med DIY og genbrugsfund, der ved bearbejdning bliver til helt personlige brugsgenstande. Der er en særlig glæde ved noget, man selv har udtænkt og arbejdet med og som ikke findes præcis magen til. Genbrugsguld indeholder en del håndværksmæssig kunnen og derudover udfordres kreativiteten, når arbejdet planlægges og gennemføres generelt og i detaljen.

Denne gyngestol kommer jeg til at have resten af livet!

Der er blevet arbejdet med en bred vifte af ting fra lænestole, borde, skænke, spejle, lamper og nips. Vi har slebet, malet, lakeret, ombetrukket, dekoreret med mange forskellige teknikker. Kun fantasien sætter grænser, og dem har vi vist ikke fundet endnu…

Andet / bonusinfo: Eleverne får desuden et blik for at se potentiale i ting, der ellers var bestemt til at skulle smides væk. Og eleverne får mulighed for at tage de møbler eller ting og gøre dem til noget ganske særligt.

Faciliteter: Lokalerne for træsløjd og kreativt værksted med gode arbejdsborde og diverse værktøj giver gode muligheder for at udfolde sig kreativt i Genbrugsguld.

Citater / sagt om undervisningen:

Der er ingen i verden der har et bord som mit!