Udlandsrejser

Hedemølle Efterskole ligger tæt ved Bjerringbro, men det betyder ikke, at du kun oplever det midtjyske højland.

Hvert skoleår tager vi på to udlandsrejser i form af en skitur til Østrig og en storbyrejse, som kan gå til alt fra Venedig til Liverpool.

Skitur til Østrig

På årets skitur i februar får du storslåede oplevelser i sneen og den smukke natur i de østrigske alper.

Formålet med turen er, at du får nye indtryk og oplever fællesskabet ved at rejse sammen med de andre elever og lærere. Desuden sigter vi efter, at du lærer at stå på ski eller bliver endnu bedre, hvis du kan i forvejen.

Alle elever er med på turen, og eleverne er inddelt i hold på omkring 10 personer efter niveau. Rigtigt mange er nybegyndere, og vi oplever tit, at det ofte er dem, der får den allerstørste oplevelse.

Vi ønsker, at du lærer den rigtige teknik fra starten, og derfor køber vi skiundervisning til alle hos en lokal skiskole. Desuden er vi en medarbejder fra efterskolen med på hvert hold, så alle elever har både en dansk og en østrigsk lærer.

Vi bor og spiser på det hyggelige, velfungerende “Jugendherberge” JUFA Kaprun, og skibussen kører lige fra døren til øvebakkerne i byen og til den fantastiske sne på gletcheren Kitzsteinhorn.

Storbyrejse til Europa

På årets storbyrejse i foråret oplever du natur, kultur og en anden nationalitet i en europæisk storby.

Turen har et varieret og spændende program, og i løbet af turen kan du opleve alt fra fodboldkampe og riverrafting til musicals, møde med andre kristne og kulturelle seværdigheder.

Det er vigtigt for os, at alle elever er med på rejsen, og vi har erfaring for, at udlandsturen er spændende for eleverne, giver stor værdi i deres hverdag og styrker fællesskabet.

Se video fra tidligere udlandsrejse her: