Vi er en gruppe passionerede og dygtige elever fra Hedemølle Efterskole, der har deltaget i den internationale konkurrence “First Lego League”. Vores hårde arbejde har ført os til en fantastisk rejse, hvor vi vandt det danske mesterskab og nu er inviteret til at repræsentere Danmark ved verdensmesterskabet, World Festival, i Houston, Texas. 

Vi vandt med projektet, “Energipakken”, som er en banebrydende løsning, der bruger energi på nye, smarte og innovative måder. Vi har udviklet en boks, der regulerer strømmen i husstanden efter behov og elpriser, og som kan bruges til at distribuere energi fra private grønne energikilder til forskellige slags batterier. Vi har også udviklet en varmelager-enhed, der gør det muligt for dit hjem at gemme energi til brug i vandvarme eller husvarme, når du har behov for det. 

Men nu har vi brug for din hjælp til at dække omkostningerne til vores rejse til USA, så vi kan repræsentere Danmark på verdensplan og vise verden, hvad vi er i stand til. Vi håber, at du vil støtte vores projekt og vores rejse til verdensmesterskabet. Sammen kan vi bringe vores innovative løsning til verden og gøre en forskel for mange globalt og lokalt. 

Vi er taknemmelige for enhver støtte, stor som lille, og håber, at du vil være med til at støtte vores projekt og lokalområdet. Tilsammen kan vi gøre en forskel og skabe en mere bæredygtig fremtid. 

Til virksomheder tilbyder vi tre sponsorpakker til vores projekt. Som Mini Sponsor for 2.500 kr. får du dit navn ud på vores sociale medier og bliver en del af holdet i Houston. Som SponsorPro for 5.000 kr. får du dit virksomhedsnavn på vores T-shirt og vi promoverer jeres brand på sociale medier. Som Hovedsponsor for 15.000 kr. får du dit virksomhedsnavn og logo på vores T-shirt og banner samt et personligt takkebrev og muligheden for et oplæg hos jer.  

For at støtte vores First Lego League hold, kan bidrag overføres til skolens bankkonto:
Reg.nr 2331 Kontonr. 3080 101 715. Eller på skolens MobilePay: 29565, med teksten “FLL”.  

Beløb mærket ”FLL” vil gå ubeskåret til holdets arbejde. Bidrag mellem 200 kr. og 17.500 DKK vil være fradragsberettigede, bare oplys CPR-nummer. Vi sætter pris på enhver form for støtte til vores hold og deres rejse mod verdensmesterskabet. 

Du kan også kontakte os på mail: hedeleague@gmail.com, hvis du ønsker at støtte på anden måde, har spørgsmål eller ønsker mere information.  

På forhånd tak for jeres støtte.  

Med venlig Hilsen, Team Hedemølle   

Sara, Cecilie, Noah, Filip, Christian, Marcus, Alfred og Johannes.