Formål: Lovsang er en naturlig del af efterskoleopholdet. I valgfaget har du mulighed for at lære mere om, hvad lovsang er, og hvordan du som musikker og sanger kan bygge et lovsangsarrangement op, så der er en god rød tråd i temaerne og en god sammenhæng mellem musik og tekst.

Hvem kan være med? Valgfaget er for dig, som er sanger eller musikker. Du skal have lyst til at ville prise Gud med musikken og være frisk på at lære noget nyt. Du får det bedste udbytte af faget, hvis du enten har spillet eller sunget lidt i forvejen.

Om faget: Faget vil være opdelt i en teoretisk del og en praktisk del. For at blive en god lovsangsleder, er det relevant at få en forståelse for hvad lovsang er, og hvorfor vi bruger den. Dernæst vil der også være mulighed for at lære, hvordan du laver gode arrangementer, som passer til sangenes indhold. Faget lægger op til, at du som elev også bruger dine tilegnede evner i forbindelse med lovsang i hverdagen og ved specielle anledninger i løbet af skoleåret.

Andet / bonusinfo: Da det ikke altid er sikkert, at numre kræver de samme bandsammensætninger, må du indstille dig på at prøve noget forskelligt. Det kan blandt andet være, at du må lære at spille lidt på et nyt instrument.

Citat / Sagt om undervisningen:

Jeg har fået meget mere mod på at planlægge lovsangsaftner.