Formål: Fodbold-Nørd er for dig, som i forvejen har valgfaget fodbold, og som gerne vil forbedre din tekniske, taktiske og teoretiske kunnen og viden.

Hvem kan være med? Drenge og piger, som I forvejen har valgfaget fodbold og som elsker at træne de små detaljer som gør dig endnu dygtigere på fodboldbanen.       

Om faget: I samråd med eleverne har vi de senere år koncentreret os om indendørs fodbold fra skolestarten af. Det har givet os god tid til at arbejde med taktiske, teoretiske og tekniske elementer af spillet for bedre at kunne konkurrere med de store fodboldskoler, der traditionelt satser mere på udendørs fodbold. Men faget er også tiltænkt udendørs træning. Dette afgøres fra årgang til årgang.

Hver undervisningslektion har et specielt fokusområde, som vi bruger god tid på at træne.

I dette fag har vi i højere grad mulighed for at træne de små detaljer end i valgfaget fodbold, da spil til to mål ikke indgår, som en fast del af træningen.

Andet / bonusinfo:  Fodboldholdene udtages ikke på baggrund af faget 3T, men derimod i valgfaget fodbold. Men der er ofte et stort sammenfald mellem de to fags spillere.

Citat / sagt om undervisningen:

Jeg vidste ikke, at indendørs fodbold kunne være så sjovt og detaljeret

Hvis du er interesseret i endnu mere fodbold, så kan du også tilmelde dig fodbold.