Formål: Faget lærer eleverne at tilberede og anrette mange forskellige retter fra det danske og udenlandske køkken. At lære at arbejde efter opskrifter, smage mad til og afprøve forskellige arbejdsgange og teknikker i et køkken. At arbejde i teams og nyde et godt måltid sammen.

Hvem kan være med? Alle.

Hotte herreretter og tjekket tøsemad.

Om faget: Eleverne arbejder i små hold med forskellige kødretter, snacks, grøntsager, kager, gærbrød, supper, forretter, desserter, tærter, pizzaer og tilbehør, og lektionerne afsluttes med et fælles måltid, hvor holdene præsenterer deres mad og vi spiser 4-6 forskellige retter.
Eleverne er også velkomne til at komme med ideer til hvilke retter, vi skal prøve af, og så har vi måske en gang, hvor menuen står på etiopisk eller færøsk mad.

Andet / bonusinfo: En gang pr. halvår bager og anretter vi et stort sønderjysk kaffebord, som serveres for alle skolens elever.

Den her opskrift MÅ jeg bare prøve derhjemme!

Jeg plejer aldrig at spise X, men når man selv har lavet det, er det ligesom noget andet.