Ungmedarbejdere 2019-20

Velkommen til Hedemølle Efterskoles ungmedarbejdere i skoleåret 2019-20. De præsenterer sig selv her.


Sofie Futtrup

Jeg hedder Sofie og er 20 år gammel. Jeg er vokset op i Viborg. Til næste skoleår skal jeg være ungmedarbejder på Hedemølle, hvilket jeg glæder mig helt vildt meget til! Jeg har selv været elev på skolen i skoleårene 2013-15, og det er nogle af de år, jeg tænker tilbage på, som værende de bedste i mit liv. Hedemølle er et dejligt sted, og jeg er derfor meget glad for at kunne få lov at tilbringe endnu et år på skolen.

Jeg blev student i sommers og i efteråret arbejdede jeg på et plejehjem.
Lige nu oplever jeg Israel, hvor jeg går på Discipelskolen. Det er meget spændende at opleve Guds land, og være hvor Jesus gik rundt engang.  

Jeg glæder mig helt vildt til at lære jer at kende og være der på bedste vis for hver enkelt af jer. Derudover glæder jeg mig til at skulle spille en masse brætspil, få mange gode snakke, spille volley og bare være en del af  et dejligt efterskolefællesskab.

Samuel Morthorst

Mit navn er Samuel Morthorst, jeg er 20 år gammel og bor i Rødkærsbro. Så længe jeg kan huske har jeg spillet bold og computer, og begge dele har fulgt mig indtil nu. I 9.-10. klasse gik jeg på efterskole på Solgården i Tarm, hvor jeg særligt blev bidt af volleyball. Efter 10. kl. tog jeg på det Kristne Gymnasium i Ringkøbing, hvor jeg blev student i sommers.

Både på Solgården og KG var der plads til at modnes både menneskeligt og åndeligt, og det har jeg haft stor glæde af. Siden jeg blev student har jeg arbejdet på Tange Kristne Friskole som vikar og SFO-medarbejder, men fra nytår har jeg arbejdet i Børnehaven ved siden af.

På Hedemølle glæder jeg mig til at dele liv og tro med de kommende elever, og følge deres udvikling gennem året. Derudover glæder jeg mig til at dele min store passion for både volleyball og e-sport med eleverne.