Trygt valg af skole

Fem forskellige år

Snart er det sommer, hvor eleverne på Hedemølle skal afslutte deres efterskoleår. Det er nu tredje gang, vi har en pige, der skal sige farvel til kammerater og lærere på skolen. Det har været fem meget forskellige år. Lige så forskellige som vores døtre. De har fået vidt forskellige ting ud af deres ophold på en skole, som evner at favne bredt, både når det gælder de unges personlighed, deres interesser og deres faglighed. Vi har som forældre oplevet, at hver af vores piger er blevet mødt lige præcis, som den de var og uden sammenligning med de andre søskende.

Altid følt os velkommen

Vi har altid følt os velkomne på skolen, uanset om det har været til arrangementer eller pr. telefon.  Har der været særlige behov, der skulle løses, har både lærere og forstanderpar virkelig lagt sig i selen for sammen med os at løse opgaverne, og det har vi sat stor pris på.

Et trygt valg

Vi har været trygge ved at sende vores piger på en kristen skole, hvor rammerne er gode, bibelundervisningen er grundig og Guds ord forkyndes dagligt. Det har fået stor betydning for vores piger, der alle tre gennem undervisning, lovsang, andagter og samtaler med kristne venner og lærere har fået bekræftet, at deres barnetro holder og er blevet til personlig tro.

Et naturligt valg

At vælge Hedemølle var naturligt, da vi har kendt skolen helt fra starten. Majbritt (mor her i familien) gik på de to første elevhold og var senere køkkenelev. Vi glæder os over skolens udvikling gennem årene. Både med øget elevtal og også med de flotte fysiske rammer, der med tiden er blevet udvidet.

Fantastiske oplevelser

Vores piger har haft så mange fantastiske oplevelser. Flotte udenlandsture, skioplevelser, sportsturneringer, musicaluger for fuld udblæsning, o-ture m.m. Men det allervigtigste har været samværet med deres rumboere og venner i det hele taget. Alle de gode timer med sjov og pjat, men også de dybe samtaler og kammeratskaber. Det har givet dem meget mere, end man kan skrive på et stykke papir og givet dem venner for livet. Summen af alt dette er, at vi synes, at det er det hele værd, at vi sendte vores børn på Hedemølle!

Tak

Tak til alle medarbejdere. Må Gud velsignelse fremtiden!

Kærlig hilsen
Majbritt og Svend Norup,
Ørum Djurs