Elevstævne 2016

Sidste weekend i oktober er en stor glædesweekend for skolen og ikke mindst tidligere elever – der er nemlig gensynsweekend. Og i år var ingen undtagelse! Sidste års elever mødte op fredag eftermiddag og aften og havde en god og hyggelig eftermiddag og aften sammen. Der blev uddelt mange knus og stemningsniveauet var festligt og højt. Selvom det kun er fire måneder siden eleverne stoppede  skolen, så er der løbet meget vand igennem bækken – og der var meget hygge, snak og fællesskab, som skulle indhentes.

Efter aftensmaden var der lovsang, frit vidnesbyrd og andagt i lille hal, hvor mange af de sange, som blev brugt i skoleåret 2015-16 blev sunget.
Lørdag var alle tidligere elever inviteret til at komme. Programmet startede med brunch – og også her var gensynsglæden stor for den dejlige mad. Over middag var der samling i lille hal, hvor der var sang og bibeltime. Resten af eftermiddagen stod  kaffe, bordtennis, volleyball, fodbold og masser af snak om gamle dage.
Jubilarerne tog eftermiddagskaffen med over i nogle klasseværelser, hvor der var god tid og ro til at snakke med sit eget elevhold. Tak for det store fremmøde – både 5, 10 og 25 års jubilarerne var godt repræsenteret.
I forlængelse af eftermiddag var der festmiddag i spisesalen, hvor køkkenet endnu en gang serverede lækker mad. Aftenprogrammet bestod af lovsang og andagt i lille hal, cafehygge i spisesalen og natmad inden afgang fra skolen sidst  aftenen.
Tak for en god og positiv dag –  og  gensyn!