Fra Syrien til Hedemølle

Som forældre ønsker man altid det bedste for sine børn –
både fagligt og socialt.
Hedemølle var det rigtige sted for os.

Hvorfor Hedemølle?

I teenagealderen lærer de unge at bygge med sit livs første sten.
Hvis man skal have en god fremtid og uddannelse, så skal man have et sted, hvor man kan lære at lægge den rigtige sten på det rigtige sted.

Meget glad for skolen

Hedemølle har været det rigtige sted for vores ældste søn. Han gik der i 8., 9. og 10. klasse. Han har været rigtig glad for det.
Det kunne man mærke, når han kom hjem i weekender. Han snakkede meget om alt det, han oplevede.

Lærte rigtig meget

Vores søn ændrede sig og forbedrede sig på rigtig mange måder. Noget af det, han var glad for, var at blive bedre til det danske sprog.
Han lærte rigtig meget. Han lærte også meget åndeligt. Han lærte mere om Gud ved god bibelundervisning. Og så lærte han meget socialt!
Hedemølle har rigtig god faglighed, og skolen giver eleverne mange gode udfordringer. Derfor går vores søn nu på gymnasiet.

Gå ikke glip af det

Heldigvis kender vi nu en skole, hvor vi også kan sende vores tre andre børn. Det er vi godt i gang med. Den næstældste går der nu i 9. klasse. Det er ikke så nemt at finde en skole i vore tider, som hjælper og forbedrer eleverne både fagligt, socialt og åndeligt. Og hvis man finder et sådan sted, så skal man ikke lade sine børn gå glip af det!

Zelokh og Ibrahim Sheikho
Kjellerup