Efter 40 år på Hedemølle Efterskole, heraf de sidste 34 år som forstander, har vores vellidte og dygtige forstander, Jens Dam, valgt at stoppe med udgangen af skoleåret 2019/2020 for at gå på pension.

Jens Dam har med hjerte, viden og inspirerende entusiasme stået i spidsen for den gode udvikling, som skolen i årenes løb har gennemgået. Både elevtal, faglighed, faciliteter og indhold er under hans ledelse blevet udviklet markant. Skolen står med en profil, der er godt udrustet til fremtiden med en solid økonomi, en dygtig medarbejderstab og et godt bagland.

Bestyrelsesformand Kry Herholdt udtaler:
”Vi har lært Jens at kende som en mand med stærke værdier og med et stort udsyn, der har været med til, at gøre Hedemølle Efterskole til, hvad den er i dag. Samtidig er Jens en person, der evner og tør sætte en retning. Han har i særlig grad formået at skabe trivsel og udvikling omkring sig. Vi har som bestyrelse haft et godt og frugtbart samarbejde med Jens i rigtig mange år, og han efterlader en veldrevet efterskole med en dygtig medarbejderstab, så skolen står godt rustet til at tage nye skridt i fremtiden.
Vi er taknemmelige over de mange år, hvor Jens sammen med Olga har stået i spidsen for skolen. Vi havde i bestyrelsen gerne set, at Jens havde valgt at lede skolen nogle år endnu, men vi forstår hans ønske om at gå på pension.
Vi er dybt taknemmelige over det lange seje træk, som Jens og Olga har taget for at lede Hedemølle Efterskole. Jens har med sit gode humør, sit sunde kristne livssyn og sin nærværende omsorg haft stor betydning for rigtig mange elever og medarbejdere”.

”Det er med stor glæde, at jeg ser tilbage på tiden på Hedemølle, både som lærer og som leder. Jeg synes, at det er rigtigt at stoppe og gå pension nu, hvor jeg snart fylder 65. Jeg er meget taknemmelig for den store tillid, der er vist mig og os medarbejdere på skolen fra forældre og skolens bagland i øvrigt.
At være på en efterskole er at være sammen om noget vigtigt. Vi er sammen om at give eleverne et sundt selvværd og et godt livsgrundlag. Vi ønsker, at den enkelte må vide, at han/hun er elsket af Gud og er uendelig værdifuld. Jeg ønsker, at Hedemølle fortsat må være et sted, hvor der er godt og trygt at være – både for elever og for medarbejdere. Jeg ønsker, at det er menneskeligt frit og åndeligt sundt at komme på skolen, så alle kan komme og få et godt budskab med derfra. Jeg er meget taknemmelig for alle de mennesker, vi har mødt og fået et rigtig godt fællesskab med. Tak for rigtig mange gode år”, udtaler Jens Dam.

Bestyrelsen starter nu processen med at finde en ny forstander, idet stillingen bliver slået op i relevante medier. Til at bistå bestyrelsen har man valgt Michael Kjærgaard, der er partner i UnikRecruitment, og som har hjulpet en række høj- og efterskoler med at finde forstandere.

For yderligere informationer om stillingen og søgeprocessen er man velkommen til at kontakte undertegnede. Ansøgningsfristen er den 31. januar 2020.

Med venlig hilsen
Bestyrelsesformand for Hedemølle Efterskole

26. november 2019
Kry Herholdt
Mail: kry.herholdt1@gmail.com
Mobil 4241 8033