Et betydningsfuldt ophold

Vi har nu været forældre til elever på Hedemølle Efterskole i næsten 10 år.
Vores fire børn har hver haft to år på skolen, og vi har nydt stemningen, fællesskabet, samtalerne, forkyndelsen og sangen/lovsangen på skolen.

Vi fik skolen anbefalet

At valget af efterskole faldt på Hedemølle var lidt af en tilfældighed. Vi havde et par unge piger med som ungledere på en søndagsskole sommerlejr, og de fortalte meget overbevisende om deres efterskole – Hedemølle. Det er nok den bedste reklame, man kan tænke sig, for vi bestemte os ret hurtigt for, at det var en skole, vi ville se nærmere på, og det har vi bestemt ikke fortrudt.

Varm velkomst og godt fællesskab

Fra første besøg og rundvisning på skolen har vi følt os godt modtaget. Vi er altid blevet mødt med et hjertelig velkommen og et dejligt smil. Vi fik også indtrykket af, at de fleste elever valgte at tilbringe weekenderne på skolen. Det har vore egne børn også gjort og det har været med til at styrke fællesskabet, og givet vores børn nogle venskaber, som stadig holder.

Klar og tydelig holdning

Vi har aldrig været i tvivl om skolens holdning. Til alle forældredage har vi set forstanderens bibel på bordet, og der er altid blevet læst et par vers, som har haft stor betydning for både os og eleverne. Det er godt at møde en ægte kristendom, som er tydelig, og ikke påtvunget. Det giver en god ballast til de unge mennesker i deres fremtidige liv. Vore børn har også haft stor glæde af andagterne og lovsangsaftener på skolen. De kan naturligvis ikke huske dem alle, men vi har oplevet, at de er kommet hjem og har refereret derfra. Det er godt at mærke, at når man deler noget personligt, så er det noget, der får betydning – også for teenagere.

Intense oplevelser og positiv tilgang

Alle de mange oplevelser som vores børn har haft på skolen i form af udlandsture, volleyturneringer, kanoture, O-tur, musicalopsætning og meget mere ses tydeligt i alle de billeder, der bliver lagt på hjemmesiden, så det kan man selv danne sig et indtryk af. Skolens positive tilgang til de unge, og deres ønske om at være med til at danne dem som hele, kristne mennesker, har haft enorm stor betydning for os og vores børn, og det kan ikke illustreres i billeder, men skal opleves.

Tak

Vi ønsker Hedemølle og ansatte Guds rige velsignelse fremover og takker Gud for alt, hvad vi har fået lov til at opleve herigennem.

Birgit og Erland Christensen
Mors